FAQ

Voor wat gebruik je TKTX?

TKTX kan je gebruiken voor te tatoeëren, tatoeage verwijdering/laseren, piercen, waxen, (semi)permanente cosmetica, micro needling, mesotherapie, IPL-behandeling; elektrocauterisatie.


Hoe gebruik je TKTX?

Belangrijk : Drink 24 uur van te voren geen Alcohol en geen Melkproducten, dit verminderd de werking.

1. Reinig het te behandelen gebied met water en zeep;
2. Leg een warme handdoek op de huid gedurende 5 minuten, droog het gebied volledig af;
3. Breng een ruime hoeveelheid TKTX verdovende crème aan op het behandel gebied en wrijf het grondig in;
4. Breng na het wrijven in de huid een 2e rijke laag TKTX crème (2-3 mm dik) aan op het behandel gebied;
5. Bedek de TKTX crème met plasticfolie (saranfolie) en houd warm. De hitte onder de folie helpt de crème te activeren en voorkomt uitdroging van de crème;
6. Haal na 60 minuten de crème er af. De huid blijft nu meestal 3 - 5 uur gevoelloos, afhankelijk van het huidtype en de locatie op het lichaam.


Welke kleur TKTX kan ik het beste pakken?

Kleur Geschikt voor:
Green 7% Normale / Dikkere huid
Gold 5% Normale huid
Blue 5% Normale huid
Black 5% Gevoelige / Normale huid

Wanneer mag ik TKTX niet gebruiken?

TKTX is niet geschikt voor mensen met een hartaandoening, hoge bloeddruk, schildklieraandoening, diabetes, depressie, of moeite hebben met plassen door vergroting van de prostaatklier. Eveneens niet geschikt voor zwangere vrouwen, wanneer borstvoeding wordt gegeven, of indien er allergieën bekend zijn voor een ingrediënt.


Hoelang is TKTX houdbaar?

De TKTX tubes zijn ongeopend 2 jaar houdbaar. Als de tube al is aangebroken is deze maximaal nog 2 weken houdbaar. Dit komt door als er zuurstof/oxygen bij komt de werkzame stof afzwakt, dit kan je ook terug zien in de bruin/koperachtige kleur die er dan ontstaat.


Wat is de levertijd?

Op werkdagen voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Verzending binnen Nederland is 1 a 2 werkdagen. De verzending naar België zit gemiddeld op 2 a 3 werkdagen.